Pål' hjørne.

Pål' hjørne.

Blogg?

Ja, Blogg.

Mot lysere tider?

Dag etter dag.Posted by Pål. Sat, January 24, 2015 22:41:59
I april kanskje.

Mot lysere tider?

Så er det påan igjen. I dag er det første tegn på ordentlig liv i hus og hjem. Det letes i skap og hyller, biler og båter, rundt omkring i låver og fjøs. Noen har nytt. Noen låner av naboen, eller en en kjenner, en venninne, mor og far, datter eller sønn. Noen tar dem frem fra blomsterbedet der de har vært brukt som blomsterpinner. Alle som kommer er like spente som om de skulle opp til eksamen i kjemi, uten å ha lest boka med de merkelige tegnene i.

Neida, det er ikke eksamen, etter ei russefyllekule som startet 1.mai og begynner å sige ut av skrotten 17.mai. Eller som en av dem svarte meg da jeg sa, det er et fint russetog (17.mai).
Å gudbevaremæivæla, dette er jaggu den lengste 1.mai jeg har vært med på. Og enda mange dager igjen til scyttendemai. Snudde seg rundt og spydde ut, eder og galle, øl og vin, der trur jeg han også spydde ut resten av lærdommen fra de siste 3 års blodslit.

Blir ikke overrasket om jeg møter han i kassa på Rema en dag, i stedet for som revisor ellere en tørrere jobb på et kontor. Nok om dagens ungdom og tilbake til det det skulle handle om.

Litt mere leiting så er de klare. Hva det handler om??

Jo, det er tid for svart belte i golf, trening og, GRØNT KORT KURS.

Lykke til hehe. smiley