Pål' hjørne.

Pål' hjørne.

Blogg?

Ja, Blogg.

Mestergolfplass.

Dag etter dag.Posted by Pål. Sun, February 08, 2015 01:50:34

17.mai flaggturnering.

Et klokt menneske sa en gang: "Tap er ikke når du faller, men når du nekter å reise deg igjen". Et annet menneske sa, "måtte den beste vinne". Jaggu hadde de rett begge to. Da var mestergolfplassen sikret. Like godt å ta`n med en gang, så slipper jeg å tenke noe mere på den. (Kom på tredje plass)

Enda et klokt menneske sa, "han har vondt i skrotten, honkler seg fram til ballen, men ok golf kan han spille" Det var A.M. Også han hadde rett. Men en behøver ikke å være en kloning av Woods og Swarchenenger for å spille golf, går greit med en golfbil.
Så det er mange kloke mennesker ute blandt folk ennå, (mange bare trur de er det), tross alle plager og negative bølger, om polarisen som smelter, oljeforurensing på havet, bilkjøring o.l. så kan en spille ok golf. Ja, og det derre ozonlaget, spiller de golf tru? Isåfall heier jeg på dem.
Turneringen gikk som varmt smør i kald kniv. Ikke alle som kan si noen kloke ordtak, men det får holde.
Etter 17. mai toget som jeg hadde gått i, nesten 30m :-D, var det tid for golfkøller, baller, scorekort og positive tanker. Og ei sprayflaske jif, en svamp til å vaske køller og baller med, (noe caddie`n min, M.R. nektet plent å bruke, men 15 % sku`n ha)
Og med den kjedsomme "rompa ut, og brøstet frem" metoden i hodet, bar det i vei mot utslag 1(første gang til riktig tid? Trur det.) Derifra og rundt banen var det bare å slå rett frem, chippe rett og putte i retning mot hullet, så var det gjordt.
Etter 18 hull ble det 4 slag til overs. Disse 4 tenkte jeg at jeg kunne legge til på neste turnering, men neida, der sto det en turneringsfjomp (BB) som sa, se å kom deg av gårre da og spill resten, se og bli ferdig, ska hjem til pizza`n min (nr1?).
Jada jada, sa jeg og fyra opp golfbilen og dro videre til hull 19, slo et slag, sa grattis til meg selv, snudde bilen på en femøre, og dro tilbake til kontoret. Der sto alle de 4 som gadd å vente, og ikke hadde dratt hjem, (sammen med de andre dålige taperne?), og applauderte å gratulerte, manglet bare bølgen. Det var dessverre ikke nok folk til en bølge, men jeg sverger på at jeg så en bitteliten krusing på toppen av vannet.

Så var den dagen ferdig utslitt, men en ny dag ville komme, og en til, og en til, helt til det ikke var noen igjen, noe jeg håper er mange mange mange cillioner år til. Jeg trenger kanskje alle sammen, før neste premiesjekk finner sin faste plass i bagen.
Og caddien?
Jo, han tjente 45 kr. Om han fortjente de kronene? Ingen kommentar.

Så en hilsen til slutt, til alle de andre som hadde reist hjem. GOD BEDRING.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.